"Укрзалізниця" ввела послугу нагадування про поїзд за допомогою SMS для пасажирів з електронними квитками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" ввела послугу нагадування про поїзд за допомогою SMS для пасажирів з електронними квитками

180
Державна адміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" з 14 березня ввела сервіс безкоштовного нагадування за допомогою SMS про поїзд за 3 години до його від'їзду для тих пасажирів, які купують квитки в інтернеті.
Про це Українським Новинам повідомив начальник відділу аналітичного забезпечення пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Валентин Кулиба.
З його слів, при купівлі електронного квитка на сайті e-kvytok.com.ua, можна активувати послугу нагадування про поїзд за допомогою SMS, зазначивши при цьому номер мобільного телефону.
Текст SMS співробітники залізниці складають у вільній формі українською мовою.
"Ми вирішили відмовитися від сухих повідомлень із номером поїзда і часом його відправлення. "Укрзалізниця" до кожного пасажира звертається персонально... Це по-європейськи і особливо важливо у світлі нашої підготовки до Євро-2012", - підкреслив Кулиба.
Він додав, що за допомогою цієї послуги залізниці намагаються також популяризувати купівлю квитків в інтернеті, тому що це пріоритетний напрямок у розвитку пасажирських перевезень.
Кулиба навів приклад однієї з відісланих SMS: "Шановний Анатолію, надзвичайні пригоди чекають на вас у купе сьогодні ввечері. Джакузі не обіцяємо, однак теплий прийом гарантуємо. Нагадуємо, потяг №166 до Дніпропетровська, відправлення о 17:44. З повагою, Ваша "Укрзалізниця".
Зі слів Кулиби, за два з половиною тижні послугу замовили вже 43 пасажири та інтерес до неї зростає, тому що SMS справді допомагає людям не забути про поїзд.
"Один пасажир залишив нам на сайті коментар, що він грав у покер і вже починав значно програвати, коли прийшла SMS від "Укрзалізниці". Він подякував нам, а то міг би програти все", - розповів начальник відділу.
Кулиба додав, що найближчим часом "Укрзалізниця" планує почати подавати каву в ліжко для пасажирів купе на внутрішньоукраїнських поїздах, а також видавати на вибір пасажира доміно, шашки або нарди на денних поїздах підвищеної комфортності.
Як повідомляло агентство, 23 вересня 2010 року "Укрзалізниця" впровадила можливість посадки з електронним іменним квитком в 5 вагонах поїзда №165/166 "Дніпропетровськ - Київ" без попереднього його обміну на звичайний у касі.
При вході у вагон провідник зчитує штрих-код квитка за допомогою спеціального пристрою.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас