АТ "КУА АПФ "УкрСиб Ессет Менеджмент" виводить на ринок новий інвестиційний фонд "УкрСиб А-Віста" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ "КУА АПФ "УкрСиб Ессет Менеджмент" виводить на ринок новий інвестиційний фонд "УкрСиб А-Віста"

380
АТ "КУА АПФ "УкрСиб Ессет Менеджмент" виводить на ринок новий інвестиційний фонд відкритого типу "УкрСиб А-Віста", характерною перевагою якого для інвесторів є вірогідна можливість отримати дохід вище, ніж за депозитом і повернути свої заощадження при першій необхідності.
22.03.2011 р. ДКЦПФР внесла до єдиного державного реєстру інститутів спільного інвестування пайовий диверсифікований інвестиційний фонд відкритого типу "УкрСиб А-Віста" (Свідоцтво № 1592 від 22.03.2011 р.).
Даний інвестиційний фонд є першим відкритим фондом у ряді інвестиційних продуктів АТ "КУА АПФ "УкрСиб Ессет Менеджмент". У створенні фонду компанія націлена на задоволення попиту на інвестиційні продукти, у першу чергу, зі сторони приватних інвесторів. Разом із тим, інституційні інвестори також можуть скористатися перевагами даного фонду.
Інвестиційна стратегія фонду "УкрСиб А-Віста" направлена на отримання інвестором максимального доходу в середньостроковому періоді. Інвестиційний портфель фонду складатиметься з облігацій, акцій та інструментів грошового ринку, що дозволить інвесторові використовувати можливості отримання прибутку на фондовому ринку, знижуючи ризик інвестування завдяки диверсифікації портфеля.
Продаж і викуп інвестиційних сертифікатів фонду "УкрСиб А-Віста" здійснюватиметься кожен робочий день на підставі заявки, поданої інвестором. Фонд відповідає вимогам українського законодавства стосовно жорсткої диверсифікації активів, що, у свою чергу, дозволяє зменшити ризик інвестування. А можливість щоденного контролю свого прибутку на інтернет-сторінці фонду дозволить відстежувати ефективність його роботи.
Стати учасником інвестиційного фонду може кожен бажаючий. Мінімальна сума інвестиції на початок розміщення складає від 1000 грн. Точний розрахунок ціни здійснюється на день купівлі або продажу інвестиційних сертифікатів.
Всю інформацію з питань діяльності та придбання акцій фонду Ви можете отримати у відділі продажу "КУА АПФ "УкрСиб Ессет Менеджмент": м. Київ, вул. Іллінська, 8. Контактний телефон: +38 (044) 537 50 56.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас