" БЮТ-Батьківщина" буде домагатися в Раді скасування пені з житлокомунпослуг через зростання боргів із зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

" БЮТ-Батьківщина" буде домагатися в Раді скасування пені з житлокомунпослуг через зростання боргів із зарплат

Казна та Політика
103
Фракція " БЮТ-Батьківщина" стурбована істотним ростом заборгованості із виплат заробітних плат і відзначає максимум цього показника в Донецькій області.
"За даним Держкомстату, станом на 1 березня заборгованість досяглася майже 1,5 млрд грн, при цьому найбільші борги зафіксовані в Донецькій області", - говориться в заяві фракції " БЮТ-Батьківщина", розміщеному на сайті "БЮТ-Батьківщина" у четвер.
" БЮТ-Батьківщина" нагадала, що депутати фракції розробили і подали на розгляд у парламент законопроект № 8071 про скасування пені за житлово-комунальні послуги тим громадянам, яким заборгували зарплату. "Однак провладна коаліція навіть не спромоглася поставити цей законопроект до розгляду в сесійному залі", - підкреслюють у заяві.
Фракція має намір на найближчих засіданнях Верховної Ради знову наполягати на прийнятті законопроекту № 8071 і на голосуванні з індексацій зарплат, пенсій та інших соціальних виплат.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас