Азаров закликає іноземних інвесторів працювати на прогрес України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров закликає іноземних інвесторів працювати на прогрес України

Казна та Політика
357
Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав іноземних інвесторів спільно працювати на прогрес України. Про це Глава Уряду заявив на 7-й щорічній інвестиційній конференції в Києві, повідомила прес-служба Кабміну.
"Я добре бачу перспективу, тому запрошую ваше співтовариство працювати разом з нами на розвиток України, на прогрес України - це буде наш спільний прогрес", - підкреслив Азаров.
Разом з тим він зазначив, що влада створює сприятливі умови для ведення бізнесу в нашій країні.
"Прийнявши ліберальний Податковий кодекс, уряд звільнив від оподаткування підприємства, які будуть модернізувати виробництво, впроваджувати технології енергозбереження, створювати нові робочі місця. Скажіть, де ще в Європі є такі пільги? Ніде. І ми пішли на це свідомо", - підкреслив Прем'єр.
Він також нагадав про заплановане завдання цього року вийти на автоматичне відшкодування податку на додану вартість.
"Ми розробили низку критеріїв, згідно з якими будь-яка компанія може претендувати на автоматичне відшкодування ПДВ, якщо вона їх виконує, але до кінця року всі компанії будуть працювати в цьому режимі", - зазначив Азаров.
Він додав, що одним із критеріїв є зростання фонду оплати праці.
"Ми б хотіли, щоб всі компанії відмовилися від виплати заробітної плати в конвертах і перейшли на легальну виплату зарплати", - зазначив глава Уряду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас