Integrites – перша українська юридична фірма, зареєстрована в Law Society of England and Wales — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites – перша українська юридична фірма, зареєстрована в Law Society of England and Wales

197
29 березня 2011 р. Київ. Міжнародна юридична фірма Integrites стала першою українською юрфірмою, зареєстрованою в Юридичному Товаристві Англії та Уельсу (Law Society of England and Wales).
МЮФ Integrites отримала реєстрацію в Юридичному Товаристві Англії та Уельсу та має обов'язковий для всіх англійських юридичних фірм рівень відповідальності і професійної страховки. Відтепер фірма зможе самостійно обслуговувати транскордонні проекти будь-якого рівня складності, де правом, що застосовується, є право Англії та Уельсу. За останні 20 років сфера застосування англійського права значно розширилася і більшість транзакцій з активами, розташованими на території країн СНД, в тій або іншій мірі, регулюється англійським правом.
Реєстрація в Юридичному Товаристві Англії та Уельсу стала черговим кроком Integrites в розвитку концепції one stop shop (універсальний механізм комплексного супроводу операцій в будь-якій юрисдикції для окремого клієнта), яка є вирішальною в маркетинговій стратегії розвитку фірми.
Юридичне Товариство Англії та Уельсу засноване в 1823 році в Лондоні. В складі Товариства є близько 70-ти комітетів і робочих груп, що представляють інтереси зареєстрованих членів на території Англії та Уельсу і лобіюють питання в регуляторних інстанціях, уряді та інших органах влади.
Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
За додатковою інформацією звертайтесь до:
Ірини Кононової
PR-менеджера
Irina.Kononova@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
www.integrites.com
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас