Наша Україна провела акцію "Ціни злітають до небес" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наша Україна провела акцію "Ціни злітають до небес"

Казна та Політика
265
Вчора у Вінниці, Житомирі, Кіровограді, Одесі, Хмельницькому, Полтаві, Черкасах та Чернігові відбулася акція "Ціни злітають до небес", яку провела партія "Наша Україна".
Як повідомили УНІАН у прес-службі партії, сотні представників "Нашої України" пікетували облдержадміністрації та вимагали зупинити антисоціальну політику нинішньої влади.
Пікетувальники наголошували на тому, що через так звані "реформи" влади ціни в Україні на продукти і послуги масового споживання вже досягли європейського рівня. При цьому влада не спроможна забезпечити відповідного до європейського рівня зростання соціальних стандартів, зарплат і пенсій, і недолуга політика нинішнього уряду привела до зубожіння більшості українців.
Учасники акції роздавали листівки, у яких наголошується, що цінники у магазинах зросли за останній рік на овочі майже на 100%, молоко, борошно, олію - на 40%, на гречку – майже на 300%, а на решту продуктів – щонайменше на 20%. Тарифи на житлово-комунальні послуги за 2010 рік зросли на 30-50%, а в 2011 році розпочалося їхнє чергове зростання на 30-50%. Ціна на бензин з початку року зросла на 20% - до 10 гривень. Ціни на проїзд в маршрутках зросли на 15-30% залежно від регіону.
Відтак, єдиним шляхом для вирішенням проблеми росту цін є політична відповідальність нинішньої влади, звільнення очільників області та відставка уряду, йдеться у повідомленні.
Учасники акції запустили у повітря десятки кульок з написами "Ціни злітають до небес!", "Подяка нашому уряду за зліт цін!", "Ціна гречки", "Ціна борошна", "Ціна бензину", "Комунальні тарифи", "Ціна овочів", "Ціна проїзду", "Ціна освіти", "Аптечні ціни".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас