Тимошенко розповіла, як легалізувати зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко розповіла, як легалізувати зарплати

Казна та Політика
4184
Тільки зважена і справжня податкова реформа може вплинути на зменшення рівня тінізації економіки.
Про це сьогодні під час виступу на Українському саміті 2011 "Можна ввести справжні реформи?" заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.
"Для того, щоб легалізувати заробітну плату, щоб її не платили в конвертах, треба зробити лише одну дію - зняти зайві податки з фонду заробітної плати, тоді жодних спеціальних законів приймати не треба", - наводить слова Тимошенко її офіційний сайт.
Екс-прем'єр вважає сюрреалістичною ініціативу уряду Миколи Азарова про розробку і прийняття закону про легалізацію заробітних плат.
За її словами, тільки зменшення податкового навантаження на фонд заробітної плати може привести до зниження частини виплати заробітних плат "у конвертах". "Тоді вона автоматично виходить з тіні на світло, і люди самі зацікавлені будуть цю заробітну плату платити не в конвертах, а відкрито", - додала Тимошенко.
Нагадаємо, сьогодні віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко заявив, що уряд найближчим часом планує оприлюднити законопроект про легалізацію заробітних плат, який сприятиме зростанню надходжень до Пенсійного фонду.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас