Піреус Банк в Україні пропонує нову кредитну послугу "Смарт овердрафт" для бізнес-клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Піреус Банк в Україні пропонує нову кредитну послугу "Смарт овердрафт" для бізнес-клієнтів

660
Відтепер юридичні особи та фізичні особи, що є суб’єктами підприємницької діяльності, можуть скористатись перевагами нової кредитної пропозиції "Смарт овердрафт" від Піреус Банку в Україні, адже її умови є більш вигідними для клієнтів у порівнянні з середньоринковими. Так, сума овердрафту може складати до 60% чистих грошових надходжень на поточні рахунки клієнта (тобто від 1 млн до 10 млн грн.), ставка кредитування – від 17% річних. "Завдяки кращому співвідношенню суми кредиту до вартості заставного майна забезпеченням по овердрафту може виступати до 80% вартості нерухомості, 65% вартості автотранспорту і відтепер – до 100% товарів в обороті", – повідомив директор департаменту кредитування Піреус Банку в Україні Євангелос Діакоманоліс-Прінгіс.
Іншою суттєвою перевагою "Смарт овердрафту" є відсутність обов’язкового періодичного погашення ліміту овердрафту. Піреус Банк також йде назустріч своїм новим клієнтам, і бере до уваги чисті грошові надходження на поточні рахунки клієнтів в інших банках.
Крім того, Піреус Банк в Україні швидко реагує на зростання бізнесу своїх клієнтів. Завдяки щоквартальному перегляду ліміту овердрафту у разі зростання надходжень коштів на поточний рахунок в Піреус Банку клієнт отримає більший ліміт овердарфту без надання документів та інших формальних процедур, якщо надане забезпечення це дозволяє.
Фінансування поточних потреб бізнесу в рамках "Смарт овердрафту" передбачає фіксовану ставку на термін дії послуги – 12 місяців з дати укладання договору, та одноразову комісію за надання овердрафту у розмірі 1%.
Нова послуга від Піреус Банку орієнтована на юридичних осіб та фізичних осіб, що є суб’єктами підприємницької діяльності, з річним обсягом чистого доходу від 20 до 100 млн. грн., з незначними сезонними коливаннями чистих надходжень грошових коштів на поточні рахунки та досвідом роботи на ринку щонайменше один рік з дати державної реєстрації.
"Нова кредитна пропозиція відображає більш лояльний підхід Піреус Банку до розміру забезпечення кредиту та швидке реагування на потреби клієнта завдяки можливості зміни ліміту овердрафту. Крім того, бізнес зможе фінансувати свої поточні потреби за відсотковою ставкою, що є нижчою від середньоринкової", – сказав Є. Діакоманоліс-Прінгіс.
Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 600 млн євро і власним капіталом 4 млрд 300 млн євро. Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – іпотечне кредитування та кредитування бізнесу.
Банк є членом Асоціації українських банків, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.
Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка "5") від незалежного рейтингового агентства "Кредит-рейтинг", що характеризує здатність банку вчасно і в повному обсязі виплачувати вклади.
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас