Янукович хоче "позичити" у Сінгапуру трохи бізнес-атмосфери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович хоче "позичити" у Сінгапуру трохи бізнес-атмосфери

Казна та Політика
479
Україну зацікавив досвід реформ Сінгапуру і взаємні інвестиції між країнами. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентом Республіки Сінгапур Селлапаном Раманатаном.
"Ваші стрімкі кроки показали світу, як можна побудувати нову економіку практично без ресурсів. Тому нашу країну дуже цікавить досвід реформ, що проводяться Сінгапуром, і той успішний шлях, який ним вже пройдено", - зазначив Янукович.
Він також підкреслив, що Україна повернулася до прагматичної політики і прагне встановити взаємовигідні відносини з усіма країнами.
"Ми дивимося на регіон, який швидко розвивається, перш за все - на Схід. Ми приїхали в Сінгапур як до партнерів, яким готові запропонувати торгово-економічні відносини", - зазначив Президент, додавши, що Україна зацікавлена в залученні сінгапурських інвестицій.
"Ділова атмосфера в Сінгапурі сприяє розвитку бізнесу, і хотілося б трохи цієї атмосфери "позичити" для України", - сказав Янукович.
Зі свого боку Президент Сінгапуру побажав українському колезі успіхів у реалізації реформ, а також висловив надію в успішному проведенні бізнес-форуму.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас