Покращення життя українці відчують "через рік-два" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покращення життя українці відчують "через рік-два"

Казна та Політика
2654
У 2010 році була закладена ґрунтовна база для проведення реформ, і в найближчі рік-два українці відчують позитивні зміни в економіці країни, вважає народний депутат фракції Партії регіонів Олексій Плотніков.
"З урахуванням специфіки реформ і з урахуванням того, що президент чесно сказав, що ці реформи будуть непопулярними, позитивні зміни варто очікувати вже з кінця цього - на початку наступного року, і проявляться вони в наступні роки", - цитує Плотнікова прес-служба Партії регіонів.
Він також висловив думку, що тенденція до зростання доходів зведеного бюджету вже намітилася, і до кінця року вона повинна зміцніти. "У січні-лютому 2011 року до зведеного бюджету України перераховано 41,6 мільярда гривень податкових платежів. Це в 1,5 рази більше відповідного періоду минулого року", - підкреслив парламентарій.
За його словами, вже цього року влада має намір забезпечити додаткові надходження до держбюджету. Понадпланові доходи будуть направлені на соціальні потреби українців - збільшення зарплат вчителям і медикам, дотації на оплату житлово-комунальних послуг, підвищення пенсій і соцвиплат, підкреслив Плотніков.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас