ФДМ підтвердив, що "АрселорМіттал Кривий Ріг" виконує інвестзобов'язання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ підтвердив, що "АрселорМіттал Кривий Ріг" виконує інвестзобов'язання

348
Умови договору купівлі-продажу пакета акцій ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" ("КГМК "Криворіжсталь") за підсумками діяльності за 2010 рік виконуються належним чином, в тому числі щодо соціального блоку зобов'язань. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду державного майна України (ФДМ).
У ФДМ відзначають, що протягом 2010 року підприємству вдалося вирішити такі важливі питання, як продовження будівництва житла для робітників, забезпечення дотримання соціальних стандартів (з оплати праці, стимулювання, оздоровлення), розробки методики розрахунку мінімального стандарту оплати праці робітника колективу, зайнятого в основних цехах.
Загальний обсяг видатків на охорону праці та соціально-побутові цілі склав 196 198,6 тис. грн. З 01.04.2011 на підприємстві підвищено тарифні ставки працівникам і посадові оклади керівникам, спеціалістам і службовцям на 7%, що повною мірою дозволило забезпечити вимоги законодавства і договори щодо рівня соціальних стандартів. Житлова програма на 2010 рік виконана в повному обсязі, введено в експлуатацію два житлові будинки на 164 квартири. Ведеться будівництво двох нових будинків на 285 квартир, які планується передати працівникам ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" безкоштовно в 2011 році.
Все це знайшло своє відображення в постанові конференції трудового колективу ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" від 24.02.2010 р. щодо виконання колективного договору за 2010 рік, відзначили у ФДМ.
На підприємстві проведено модернізацію установок розділення повітря в цеху розділення повітря кисневої станції, що дозволить додатково отримати технічний кисень і чистий азот, збільшити обсяг товарної продукції, що виробляється, та значно знизити енергетичні витрати. Термін завершення проекту - другий квартал 2011 р. Витрати за 2010 рік становлять 12,2 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас