Київський зоопарк планує витратити на реконструкцію 5,3 мільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський зоопарк планує витратити на реконструкцію 5,3 мільйона гривень

Казна та Політика
126
Комунальне підприємство Київський зоопарк оцінює реконструкцію і технічне переоснащення своїх об'єктів в 2011 році в 5,27 млн гривень. Про це повідомив генеральний директор зоопарку Олексій Толстоухов.
"На сьогодні у відповідності з програмою соціально-економічного розвитку Києва на 2011 рік, затвердженою рішенням Київради, Київському зоопарку передбачені капітальні вкладення в загальній сумі 5,27 мільйона гривень із спеціального фонду міського бюджету, що на 3,03 мільйона гривень менше запланованих витрат", - повідомив Толстоухов.
При цьому він зазначив, що виділених коштів на 2011 рік буде достатньо. "Ці кошти ще треба освоїти у повному обсязі, і якщо це нам вдасться, то це буде мати дуже позитивний ефект як для тварин, так і для відвідувачів", - додав Толстоухов.
Зокрема, за його словами, кошти будуть спрямовані на реконструкцію ведмежатника під павільйон Тропічні ведмеді (2,392 мільйона гривень), технічне переоснащення павільйону Слоновник (0,9 мільйона гривень), техпереоснащення Острова звірів (у тому числі проектні роботи, 0, 5 мільйона гривень), техпереоснащення павільйону Пташник (в тому числі проектні роботи, 0,5 мільйона гривень), техпереоснащення павільйону жирафник (у тому числі проектні роботи, 0,4 мільйона гривень), техпереоснащення 4 і 5 секцій павільйону Примати (у тому числі проектні роботи, 0,578 мільйона гривень).
При цьому згідно з планом виконання проектних та будівельних робіт з реконструкції та технічного переоснащення об'єктів зоопарку, який був розроблений раніше, роботи на 2011 рік оцінювалась в 8,3 мільйона гривень, на 2012 - в 11,6 мільйона гривень, на 2013 - в 15 мільйона гривень.
Гендиректор зоопарку також зазначив, що, крім коштів бюджету, в 2011 році з міського екологічного фонду планується виділити 6,7 мільйона гривень на реконструкцію котельні, штучних водоймищ і будівництво вольєрів для хижих птахів, але ці кошти поки не затверджені.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас