У Києві хочуть в 10 разів збільшити штрафи за незаконні кіоски — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві хочуть в 10 разів збільшити штрафи за незаконні кіоски

201
У Київській міській держадміністрації пропонують у десять разів збільшити штрафи за порушення правил благоустрою - інакше з МАФами порядок не навести.
Начальник Головного управління контролю за благоустроєм КМДА Сергій Садовий зазначив, що передбачені сьогодні штрафи за порушення правил благоустрою є надзвичайно низькими - 360 грн. для фізичних осіб і 1300-1700 грн. - для юридичних осіб. На його думку, штрафи для фізосіб можна залишити без змін, а для юросіб збільшити в десять разів.
У свою чергу, голова КМДА Олександр Попов сказав: "Давайте акумулюємо всі пропозиції щодо змін до адміністративного кодексу в частині збільшення штрафних санкцій, особливо це стосується розміщення МАФів у невстановлених місцях. І я впевнений, що там ми без жорсткої руки не наведемо порядок. Ми зараз розробляємо схему розміщення, і її можна буде виконати лише за умови, що ми будемо дуже суворо ставитися до цього питання".
На думку Попова, відповідний проект змін варто було б запропонувати Верховній Раді України після консультації з народними депутатами.
Нагадаємо, раніше міська влада обіцяла, що до Євро-2012 в Києві будуть знесені всі кіоски в метро.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас