Аналітики: Золото до кінця тижня може досягти цінових максимумів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики: Золото до кінця тижня може досягти цінових максимумів

Банківські метали
396
Золото на світовому ринку продовжило рости в ціні. Вартість жовтого металу під час торгів досягла максимального значення - $1439,53 за унцію. Про це йдеться в аналітичному огляді компанії X-Trade Brokers Ukraine.
Так, на готівковому ринку дорогоцінних металів у Лондоні так звані "ранкові" ціни на золото склали 1441,25 дол./унція проти "вечірніх" напередодні 1439,50 долара.
"Інвестори підштовхнули ціни на золото до рекордного максимуму на побоюваннях щодо боргу єврозони, високих цін на нафту, зіткнень в Лівії та ядерної кризи в Японії. Схильність до купівлі активів-притулків зростає", - відзначають експерти.
За їхніми словами, дані, які показали, що продажі на первинному ринку житла в США минулого місяця впали до нового рекордного мінімуму, також підірвали довіру ринку і додали вкладень у золото.
Крім того, статистичні дані зі Штатів виявилися нижчими від прогнозних значень, що підвищило інтерес інвесторів до жовтого металу. За оцінками експертів X-Trade Brokers Ukraine, золото до кінця поточного тижня може досягти цінових максимумів, вище показників 7-го березня - 1444,95 дол. за унцію.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас