Київ розробив чортову дюжину маршрутів для гостей Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ розробив чортову дюжину маршрутів для гостей Євро-2012

Казна та Політика
122
Київська міська державна адміністрація розробила 13 спеціальних туристичних маршрутів для гостей чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
Про це повідомили в прес-службі прес-служби Київської міської державної адміністрації.
"В управлінні туризму, готельного господарства та курортів КМДА повідомили, що для гостей та вболівальників чемпіонату Євро-2012 розроблені 13 спеціальних туристичних маршрутів по Києву, узгоджених з Державною службою туризму і курортів України", - йдеться в повідомленні.
Так, зокрема, це оглядова екскурсія по місту, оглядова екскурсія з відвіданням Києво-Печерської лаври, оглядова екскурсія з відвідуванням Софійського собору, оглядова екскурсія з відвідуванням Михайлівського собору, Музей народної архітектури та побуту Національної академії наук.
Також передбачена екскурсія по Андріївському узвозу з відвіданням Андріївської церкви, Музею однієї вулиці та виставки-продажі виробів народної творчості під відкритим небом, екскурсія "Русь художня" (екскурсія в музеї Києва).
Крім того, одним з маршрутів передбачено відвідування національного дендрологічного парку "Софіївка" (Умань, Черкаська область).
Також управління розробило маршрути, що передбачають поїздку до Чернігова, екскурсію в Переяслав-Хмельницький, в Трипілля (обидва - Київська область) та Канів (Черкаська область), теплоходні прогулянки по Дніпру, одноденну поїздку в Чорнобиль (Київська область).
Крім того, уболівальникам футбольного чемпіонату буде запропоновано 134 діючі тематичні екскурсійні міські й заміські маршрути, зокрема 74 пішохідні, в яких включено відвідування 55 музеїв, 54 автобусних (міських і позаміських) і 6 теплохідних маршрутів.
Нагадаємо, в серпні Київміськадміністрація повідомила, що розглядає можливість виступу гастрольного шоу Cirque du Soleil (Цирк Сонця, Канада) під час проведення ЧЄ-2012 з футболу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас