Корпорація Sharp надасть сонячні системи для постраждалого від землетрусу регіону Тохоку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація Sharp надасть сонячні системи для постраждалого від землетрусу регіону Тохоку

Енергетика
86
Корпорація Sharp спільно з корпорацією Shin-Kobe Electric Machinery Co., Ltd. готує 250 комплектів сонячних систем для відправки в регіони, постраждалі від землетрусу і цунамі. За підтримки Міністерства оборони Японії ці дві корпорації планують, що встановлення і налагодження сонячних систем в притулках для біженців розпочнеться 25 березня 2011 року.
З моменту початку природних катаклізмів корпорація Sharp розглядає можливість застосування своїх сонячних систем і за підтримки Shin-Kobe Electric Machinery та інших бізнес-партнерів змогла в короткий термін зібрати сонячну енергогенеруючу систему для постраждалих від землетрусу і цунамі районів.
Донедавна перевезення і транспортування в зруйнованих природною стихією районах були ускладнені. Але завдяки відпрацьованій Міністерством оборони системі транспортування товарів на вимогу місцевих органів влади компанії, серед яких - корпорація Sharp, мають можливість відправляти гуманітарну допомогу.
Сонячна система, що використовується під час стихійних лих - це автономна установка, що складається з сонячних панелей Sharp, акумуляторів Shin-Kobe Electric Machinery і подовжувача з декількома розетками. Електрика, що виробляється такою системою, призначена для потреб постраждалого населення, наприклад, підзарядки акумуляторів мобільних телефонів.
Основне завдання даних систем - забезпечити електроенергією тих, хто перебуває в знеструмлених населених пунктах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас