Україна і ООН підписали програму партнерства на 2012-2016 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і ООН підписали програму партнерства на 2012-2016 роки

259
Уряду України підписало рамкову програму партнерства з Організацією Об'єднаних Націй на 2012-2016 роки. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв.
Програма визначає основи стратегічного планування і діяльності ООН в Україні на наступні п'ять років відповідно до чотирьох основних сфер партнерства: стале економічне зростання і подолання бідності; соціальний розвиток; державне управління; навколишнє середовище та зміни клімату.
Програма є результатом консультацій Групи установ системи ООН з українським Урядом та визначає спільне зобов'язання щодо підтримки процесу реформ, досягнення міжнародних стандартів, європейської інтеграції, цілей розвитку тисячоліття, виконання Україною умов міжнародних норм в галузі прав людини.
"Рамкова програма партнерства буде основним інструментом відповіді ООН на національні пріоритети розвитку, які визначені в основних національних планах і стратегіях", - зазначив координатор системи ООН в Україні пан Олів'є Адам.
Спільний моніторинг реалізації та перегляд програми будуть здійснюватися на щорічній основі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас