Швейцарська група High-Tech Bridge планує інвестувати в інформаційну безпеку України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарська група High-Tech Bridge планує інвестувати в інформаційну безпеку України

267
Провідний європейський постачальник послуг інформаційної безпеки, Швейцарська група High-Tech Bridge, анонсує своє подальше розширення, в тому числі на ринок України.
High-Tech Bridge спеціалізується в аудиті безпеки і тестах на проникнення для банківського і фінансового сектора. У 2011 році група має намір вкласти 1.2 млн доларів у власну технологічну лабораторію, яка розробляє і постачає її клієнтам новітні технології захисту і нападу в мережі. За заявою генерального директора групи, пана Іллі Колошенко - швейцарця українського походження, High-Tech Bridge має намір і далі інвестувати в розробку власних інноваційних технологій захисту: "З метою прогресивного збільшення нашої частки ринку, і перманентного поліпшення якості послуг, наша компанія зацікавлена в повному або частковому викупі перспективних компаній, що спеціалізуються в сфері інформаційної безпеки. Ні для кого це не буде секретом, що Українські ІТ експерти високо цінуються на заході, тому Українські стартапи представляють для нас особливий інтерес ".
За словами технічного директора High-Tech Bridge, пана Фредеріка Бурла, група подвоїла технічний персонал у 2010 році і не планує знижувати темпи в 2011: "High-Tech Bridge впевнено залишається технологічним лідером у сфері ІТ безпеки за рахунок нашої власної лабораторії, яка об'єднує провідних світових експертів з безпеки .
Пан Колошенко додає: "High-Tech Bridge залишається повністю швейцарською компанією зі штаб-квартирою в Женеві, щоб гарантувати абсолютну конфіденційність і захист даних наших клієнтів, забезпечену законодавчою базою Швейцарії ".
Додаткова інформація:
Г-н. Себастьєн Флаккавенто
Тел: +41 22 723 24 24
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас