Integrites виступила юридичним радником Миронівського Хлібопродукту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступила юридичним радником Миронівського Хлібопродукту

286
22 березня 2011 р. Київ. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила юридичним радником одного з найбільших агрохолдингів України, що входить до ТОП-100 кращих компаній України за об'ємом чистого доходу, компанії "Миронівський Хлібопродукт" (MHP SA), з питань дотримання правил з розкриття поточної інформації Управління Фінансових Послуг Сполученого Королівства (FSA) і Лондонської Фондової Біржі (ЛФБ).
МЮФ Integrites виступила юридичним радником однієї з найбільших компаній України, MHP SA, з питань дотримання правил Управління Фінансових Послуг Сполученого Королівства (FSA) і Лондонської Фондової Біржі (ЛФБ) з розкриття поточної інформації. В результаті прийнятих FSA регуляторних змін, емітенти ГДР зобов'язані були переглянути практику розкриття інформації про операції зі своїми цінними паперами особами, які здійснюють управлінські функції в таких компаніях.
Команда юристів Integrites, спільно з відділом дотримання біржових правил ЛФБ, провела переговори з фахівцями FSA і підготувала позицію MHP SA, яку успішно захистила в переговорах з FSA. Команді юристів вдалося отримати від FSA офіційне роз'яснення про порядок застосування правил LR 3, LR 4 і LR 7 до емітентів ГДР, до якого увійшли ключові моменти позиції Integrites. Роз'яснення, яке було винесено, визнано фахівцями ЛФБ дійсним до застосування для всіх емітентів ГДР, враховуючи всі провідні компанії країн СНД.
Проект був здійснений групою юристів Integrites у складі Неоніли Шишак і Едни Шиндінде, під керівництвом партнера Андрія Ляхова, у співпраці з юридичним департаментом MHP SA.
MHP SA - одна з провідних компаній України. До її складу входить понад 20 підприємств, як-то: рослинницькі підприємства, що займаються вирощуванням зернових (кукурудзи, соняшнику, пшениці, рапсу та ін.); комбікормові заводи та елеватори; 6 птахофабрик, а також м'ясопереробні заводи.
Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
За додатковою інформацією звертайтесь до:
Ірини Кононової
PR-менеджера
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас