Умови переведення депозитів фізосіб із "Родовід Банку" будуть погоджені наприкінці березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Умови переведення депозитів фізосіб із "Родовід Банку" будуть погоджені наприкінці березня

Казна та Політика
1593
Депозити вкладників "Родовід Банку" переведуть в один із державних банків. Умови переведення уряд погодить до кінця березня. Про це розповів Міністр фінансів України Федір Ярошенко.
Міністр зазначив, що проблема цього банку має довгу історію. "І сьогодні уряду доводиться вирішувати проблеми попередників. Але я хочу зазначити, що вкладники "Родовід Банку" обслуговуватимуться не в ньому, а в одному із державних банків, де буде досить суми капіталу для того, щоб обслуговувати фізичних осіб, і запевняю, що вклади вкладники отримають в тих сумах, в яких вклали в "Родовід", - розповідає Міністр фінансів.
Він також підкреслив, що Міністерство фінансів об'єднало зусилля з Національним банком України і експертами Всесвітнього банку і Міжнародного валютного фонду для ухвалення зваженого і погодженого рішення, яке б "унеможливило повторення негативного досвіду попереднього уряду".
"Було вирішенео що кращим варіантом є переведення вкладів фізичних осіб в нормальний державний банк. Це буде або "Укрексімбанк", або "Ощадбанк".
До 29 березня планується підготувати спільну постанову Національного банку і Кабінету Міністрів України, де буде чітко визначений порядок і умови такого переведення", - резюмував Міністр фінансів України.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас