Ахметов - злісний прогульник засідань парламенту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов - злісний прогульник засідань парламенту

Казна та Політика
357
6 депутатів Верховної Ради від фракції Партії регіонів стали найбільш злісними прогульниками засідань парламенту, з дослідження всеукраїнської громадської організації "Прозора демократія" і "Українських Новин".
Про це йдеться в результатах дослідження.
Під час 6-ї і 7-ї сесій жодного разу не були присутні на засіданнях Ринат Ахметов, Андрій Веревський, Сергій Кий, Олександр Лещинський, Володимир Мальцев, Юрій Чертков (усі - ПР).
Відсутність з поважних причин (хвороба, відрядження, відпустка, сімейні обставини, інші поважні причини) як пропуск не враховувалася.
Під час дослідження вивчалася інформація за період з 1 січня 2010 року по 14 січня 2011 року (6-а і 7-а сесії Ради, включаючи позачергові сесії), використовувалися дані офіційного сайту парламенту та письмової реєстрації депутатів, при дослідженні враховувалися норми чинного регламенту Ради.
За період з 2 лютого по 10 липня (6-а сесія Ради) 7 депутатів Ради, 6 з яких від ПР, стали найбільш злісними прогульниками засідань парламенту з дослідження "Прозорої демократії" і "Українських Новин".
Нагадаємо також, що 5 депутатів Верховної Ради, в тому числі 2 депутати від фракції Партії регіонів, 1 депутат від фракції Народної партії, 1 депутат від групи "Реформи заради майбутнього" та 1 позафракційний депутат, стали найбільш дисциплінованими.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас