Microsoft: встановлення Service Pack 1 до Windows 7 викликає проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft: встановлення Service Pack 1 до Windows 7 викликає проблеми

987
Спроба встановити пакет оновлень Service Pack 1 для операційної системи Windows 7 може привести систему користувача в неробочий стан.
Про це заявив представник компанії Microsoft.
Як відомо, Service Pack 1 - це збірник виправлень помилок та вразливостей для операційної системи Windows 7, який вийшов наприкінці лютого 2010 року і поширюється через сервіс Windows Update.
За замовчуванням операційна система Windows завантажує такі оновлення автоматично, і тому незабаром після виходу Service Pack 1 багато користувачів зіткнулися з проблемами під час встановлення. Помилка при оновленні з кодовою назвою «0xc0000034» приводила до того, що користувач вже не міг повторно завантажитися в систему.
На сайті Microsoft з'явилася стаття, що описує процедуру відновлення системи після невдалого встановлення Service Pack 1. Проте поки що представники Microsoft не можуть точно сказати, яких користувачів може торкнутися дана проблема, і коли вона буде вирішена.
Користувачам Windows 7 необхідно перевірити, чи встановлено Service Pack 1 на їхній системі. Тим, у кого оновлення вже встановлено, можна не боятися даної проблеми. Користувачам, у яких Service Pack 1 ще не встановлений, рекомендується відключити автоматичне оновлення системи аж до вирішення даної ситуації.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас