Янукович змусив Тігіпка швидше роздати борги по зарплаті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович змусив Тігіпка швидше роздати борги по зарплаті

Казна та Політика
187
Президент Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністру, міністру соціальної політики Сергію Тігіпку прискорити погашення заборгованості по зарплаті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.
Янукович провів зустріч з Тігіпком і обговорив з ним актуальні соціальні питання, зокрема виплату заборгованості по зарплаті.
"Є відповідне доручення Президента, щоб ми зараз прискорили і поліпшили цю роботу з повернення заборгованості по заробітній платі і не допускали таких заборгованостей у перспективі", - повідомив Тігіпко.
Крім того, Президент і віце-прем'єр обговорили питання виплати житлових субсидій, соціального забезпечення чорнобильців.
"Цього року - річниця Чорнобильської катастрофи, і тут йде мова, що ми повинні допомагати в першу чергу - і є таке доручення Президента - ліквідаторам і відселеним людям, які постраждали найбільше", - сказав Тігіпко.
Крім цього, він обговорив з Януковичем питання проведення пенсійної реформи і отримав доручення продовжувати консультації з цього питання і проводити роз'яснювальну роботу з людьми.
Як повідомляло агентство, у лютому Янукович прогнозував виплату всіх боргів по заробітній платі в 2011 році.
На 1 лютого розмір невиплачених зарплат збільшився на 10,4% в порівнянні з 1 січня до 1 344,436 млн гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас