Зберігайте гроші в ощадних касах, інакше … — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зберігайте гроші в ощадних касах, інакше …

1361
"Громадяни! Зберігайте гроші в ощадних касах.", - виголосив злодій Милославський, коли проник у квартиру і пограбував сейф. Відома фраза з радянської кінокомедії "Іван Васильович змінює професію", що вже стала класикою, дуже чітко відображає, як інфляція краде заощадження.
Чому ж люди зберігають гроші вдома? Для того щоб мати можливість у будь-який момент ними скористатися. Як бути з інфляцією? Зберігати гроші в "ощадних касах" - прекрасна ідея, однак відсоткова ставка за депозитами до запитання рідко перевищує рівень інфляції. Але є інструмент, що дозволяє вирішити обидва завдання одночасно - відкритий інвестиційний фонд. Вдалим прикладом є інвестиційний фонд відкритого типу "УкрСиб А-Віста".
"УкрСиб А-Віста" - прекрасне рішення, що поєднує в собі можливість отримати дохід вищий, ніж за депозитом, і забрати свої заощадження при першій необхідності. Купівля і продаж сертифікатів фонду здійснюються кожен робочий день на підставі заявки, поданої інвестором. Це зручно, оскільки у короткий строк можна купити і / або продати сертифікат. Фонд відповідає вимогам українського законодавства з жорсткою диверсифікацією активів, що, у свою чергу, дозволяє зменшити ризики. А можливість щоденного контролю за своїм прибутком на інтернет-сторінці фонду дозволить стежити за його роботою.
Стати учасником інвестиційного фонду можуть як юридичні, так і фізичні особи. Мінімальна сума інвестиції складає від 1000 грн. Точний розрахунок ціни здійснюється на день купівлі. Інвестор, набуваючи статусу акціонера фонду, може користуватися перевагами фінансових інструментів.
Пайовий диверсифікований інвестиційний фонд відкритого типу "УкрСиб А-Віста" - це прекрасна можливість примножити свої заощадження і отримати їх при першій необхідності.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас