Янукович вважає законопроект про пенсійну реформу неготовим до розгляду Радою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович вважає законопроект про пенсійну реформу неготовим до розгляду Радою

Казна та Політика
196
Президент Віктор Янукович вважає, що законопроект про пенсійну реформу не готовий до розгляду Верховною Радою.
Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.
"Я ініціативно скасував на цьому тижні розгляд закону про пенсійну реформу", - сказав Янукович у ході зустрічі із прем'єр-міністром Миколою Азаровим.
Президент зазначив, що щодня одержує безліч листів від громадських організацій і громадян, які вказують на те, що люди не знайомі з положеннями цього законопроекту.
У зв'язку з цим Янукович доручив Азарову вдосконалити хід громадського обговорення пенсійної реформи в цілому і законопроекту зокрема.
"Додатково потрібно обов'язково провести громадські слухання в регіонах. Я знаю, що віце-прем'єр-міністр Тігіпко добре попрацював у цьому напрямку, і не тільки він. Але цього недостатньо", - підкреслив Президент.
На його думку, пенсійна реформа є дуже серйозним кроком, який сприятиме легалізації заробітних плат, що дасть змогу забезпечити збільшення розміру пенсій.
Як повідомляло агентство, голова Верховної Ради Володимир Литвин виключає поспішний розгляд парламентом законопроекту про пенсійну реформу.
3 грудня 2010 року в Раді було зареєстровано законопроект №7455 "Про заходи для законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи".
Ним, зокрема, запропоновано збільшити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас