Литвин внесе в Раду законопроект про сенсорну кнопку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин внесе в Раду законопроект про сенсорну кнопку

Казна та Політика
359
Голова Верховної ради України (ВР) Володимир Литвин у п'ятницю вранці, 18 березня, підпише і зареєструє законопроект про внесення змін до регламенту Верховної ради про введення персонального голосування за допомогою сенсорної кнопки.
Про це Литвин повідомив на прес-конференції в четвер у Житомирі, де він перебуває з робочою поїздкою, повідомляє прес-служба парламенту.
"Іншого шляху виконання конституційного припису, що зобов'язує кожного депутата голосувати персонально, нема", - сказав він.
При цьому керівник парламенту звернув увагу, що останнім часом на пленарних засіданнях були присутні набагато більше народних обранців, ніж це було раніше. На його думку, це свідчить, що "суспільна атмосфера, створена за допомогою, в тому числі, журналістського цеху, дає позитивні результати".
Нагадаємо, ВР сьогодні під час ранкового засідання відмовилася прийняти проект постанови про впровадження реєстрації народних депутатів України та цілісності їх особистого голосування за допомогою сенсорної клавіші.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас