Міносвіти до кінця 2011 навчального року планує об'єднати майже 50 вузів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міносвіти до кінця 2011 навчального року планує об'єднати майже 50 вузів

251
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту планує до кінця цього навчального року об'єднати майже 50 вищих навчальних закладів. Про це повідомив Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, повідомляє прес-служба Уряду.
"До кінця поточного навчального року ми в Україні добровільно об'єднаємо майже 50 вищих навчальних закладів університетського рівня", - заявив Табачник.
Як приклад він назвав об'єднання Національного університету "Львівська політехніка" та Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій ім. В'ячеслава Чорновола, а також приєднання до Донецького національного технічного університету Державного університету інформатики і штучного інтелекту.
"Далі - потужний експеримент у Кривому Розі. Там чотири вищі навчальні заклади державної форми власності приєднують до себе філії та створюють єдиний Криворізький державний університет", - зазначив Табачник.
За словами Міністра, такі зміни мають відбутися серед вузів Луганська, Чернігова, Херсона та інших областей.
"Тенденцію створення маленьких неякісних вузів за державні кошти ми обов'язково подолаємо ще до завершення роботи над новим законом про вищу освіту", - підкреслив Табачник.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас