13-річний хлопчик налагодив виробництво свічок з ароматом бекону і піци — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

13-річний хлопчик налагодив виробництво свічок з ароматом бекону і піци

377
13-річний житель штату Огайо налагодив виробництво і продаж ароматичних свічок, запахи яких орієнтовані на покупців чоловічої статі.
Як повідомляє Associated Press, в лінійці продуктів, що випускаються Хартом Мейном, можна знайти свічки із запахом бекону, свіжоспеченої піци, деревної тирси, а також нової рукавички для гри в бейсбол і скошеної трави.
За словами юного підприємця, на створення "чоловічих" свічок його надихнула сестра: він допомагав їй робити свічки на продаж для шкільного благодійного ярмарку. Хлопчик зазначив, що ті свічки пахли "по-дівчачому", і тому йому прийшло в голову зробити свічки з ароматами, які б сподобалися чоловікам.
Для виробництва свічок Мейн використовує банки з-під консервованого супу (як він отримує ароматизатори, хлопчик не уточнив). У роботі хлопчику допомагають його батьки. Заповзятливий американець продає готову продукцію через інтернет або через невеликі місцеві магазини по п'ять доларів за штуку.
Харт Мейн вже продав близько 500 "чоловічих" свічок. Хлопчик зізнався, що збирає гроші від продажу свічок, щоб купити новий велосипед.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас