Toyota почне складання автомобілів на заводах у Японії не раніше 22 березня, випуск запчастин - у четвер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota почне складання автомобілів на заводах у Японії не раніше 22 березня, випуск запчастин - у четвер

Казна та Політика
155
Toyota відновить виробництво запчастин на своїх підприємствах в Японії в четвер, питання про початок складання автомобілів буде вирішено наступного вівторка, повідомили "Інтерфаксу" у прес-службі російського представництва компанії в середу.
"У четвер компанія Toyota Motor Corp. планує відновити на підприємствах в Японії виробництво запасних частин для технічного обслуговування автомобілів. Виробництво буде відновлено на семи заводах, розташованих в центральній частині країни", - сказав представник прес-служби.
Він додав, що 21 березня 2011 р. корпорація відновить виробництво автокомплектуючих для підтримки виробничого циклу на підприємствах Toyota за межами Японії.
"Припинення виробництва автомобілів на заводах компанії Toyota Motor Corp. та дочірніх компаній в Японії вирішено продовжити, принаймні, до 22 березня", - відзначили в прес-службі.
Раніше повідомлялося, що Toyota припинила роботу на всіх 12 заводах зі складання автомобілів у Японії через наслідки землетрусу магнітудою 9,0 за шкалою Ріхтера і цунамі, що відбулися 11 березня. Афілійовані з концерном підприємства виробників автокомпонентів також закриті.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас