Американець пообіцяв витримати пост на пиві й воді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американець пообіцяв витримати пост на пиві й воді

122
Американець Джей Уїлсон заявив, що збирається витримати Великий піст, вживаючи в їжу тільки воду і пиво.
Як повідомляє Oddity Central, таким чином 38-річний Уілсон збирається перевірити на собі пивну пісну дієту, якої в 17 столітті дотримувалися ченці ордена Пауланер, відомі зокрема тим, що заснували знамениту німецьку пивоварню Paulaner.
За словами Уїлсона, сам він має досвід у виробництві пива в домашніх умовах, проте раніше ніколи не пробував замінити напоєм їжу. Американець підкреслив, що головною метою його експерименту є перевірка можливостей власного організму.
Вілсон розповів, що випиває по чотири порції пива на день, в кожній з якої міститься 288 кілокалорій. Між прийомами пива американець п'є воду, щоб уникнути ризику зневоднення. За станом Уїлсона спостерігають професійні медики.
Лікарі попередили американця, що пивна дієта здатна завдати шкоди його здоров'ю, проте поки він не збирається відмовлятися від своєї ідеї і має намір протриматися до Великодня.
Католицький Великий піст в 2011 році почався в середу, 9 березня. Піст триватиме 46 днів. Протягом цього періоду віруючі католики обмежують себе в їжі (зазвичай не вживають м'яса, а заборону на інші продукти залишають на власний розсуд, наприклад, відмовляються від кави, алкоголю або жирної їжі).
Вважається, що під час Великого посту німецькі ченці дійсно вживали тільки пиво, яке вони самі називали рідким хлібом.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас