Тимошенко має намір домагатися кримінальної справи на нинішню владу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко має намір домагатися кримінальної справи на нинішню владу

Казна та Політика
192
Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко продовжує наполягати на необхідності порушити кримінальну справу у зв'язку з фальсифікацією владою реального показника інфляції в країні. Вона також має намір з'ясувати, чи отримав генеральний прокурор Віктор Пшонка відповідну її заяву.
"Я хочу запитати, чи передали моє звернення про вчинення злочину генеральному прокурору, і хто з них буде відповідати за те, що вони зараз покривають невиплату людям справжньої, реальної пенсії і зарплати відповідно до показників інфляції. Хто буде відповідати за те, що Генеральна прокуратура України сьогодні покриває цей злочин?", - сказала вона журналістам у середу в Києві перед черговим відвідуванням Головного слідчого управління Генпрокуратури, де вона знайомиться з матеріалами кримінальної справи, порушеної стосовно неї.
На переконання Тимошенко, генпрокурор "захищає" президента України Віктора Януковича і прем'єр-міністра України Миколу Азарова, "і, таким чином, дає можливість забрати у людей їхні законні гроші". Екс-прем'єр переконана, що Пшонка "також буде відповідати".
Тимошенко звернула увагу на те, що керівникам країни варто подумати про те, що їхня влада закінчиться і доведеться відповідати перед законом.
"Саме тому я сьогодні буду ще і ще раз наполягати на тому, щоб були порушені кримінальні справи, і щоб людям з 1 січня 2011 року повернули недоплачені пенсії та заробітні плати згідно з показником інфляції", - резюмувала лідер "Батьківщини".
Відповідаючи на запитання, чи відомо слідчим про її намір виїхати за кордон, Тимошенко заявила: "Так чудово вони все знають".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас