Грант на навчання за Міжнародною програмою "Управлінський облік" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грант на навчання за Міжнародною програмою "Управлінський облік"

266
Для участі в презентації запрошуються менеджери вищої ланки, керівники відділів і департаментів, бізнесмени і власники бізнесу, фінансові фахівці у яких є вища освіта і досвід роботи у вказаних посадах.
"COST AND MANAGEMENT ACCOUNTING" - це комплексна програма навчання принципам і методам управлінського обліку для прийняття тактичних та стратегічних рішень з розвитку та управління сучасним підприємством.
По закінченню курсу учасники отримують Диплом в області обліку витрат та Управлінського обліку від Міжнародної асоціації бухгалтерів (International Association of Book - keepers - IAB).
Слухачами IAB щорічно стають до 10 тисяч бухгалтерів більш ніж в 80 країнах світу. Дипломи IAB визнані більш ніж в 80 країнах світу.
Програми IAB визнані Комітетом з визнання якості кваліфікацій і програм при Міністерстві освіти Великобританії OFQUAL (Office of Qualifications and Examinations Regulation).
Серед учасників презентацій буде проведений конкурс, в рамках якого два учасники отримають гранти на навчання за цією програмою:
  • 1 грант покриває 50% витрат на навчання.
  • 2 грант покриває 30% витрат на навчання.
Презентації проходитимуть 17 і 22 березня 2011 року в 19:00 за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 9, оф. 11.
Порядок реєстрації учасників та детальна інформація про програму на сайті: http://www.nikland.com.ua/ru/certification-program/upravlen-uchet/
а також за тел.: (044) 331 44 83, 221 67
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас