"Кредит-Рейтинг" оскаржив у суді рішення ДКЦПФР про позбавлення агентства статусу уповноваженого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредит-Рейтинг" оскаржив у суді рішення ДКЦПФР про позбавлення агентства статусу уповноваженого

207
Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оскаржило в судовому порядку рішення ДКЦПФР України про позбавлення агентства статусу уповноваженого, посилаючись на те, що дане рішення прийняте без належних підстав, з грубим порушенням передбачених процедур та в інтересах третіх осіб. Про це повідомляє прес-служба агентства.
Агентство має намір забезпечити збереження придатності своїх кредитних рейтингів для цілей регулювання. "Кредит-Рейтинг" також заявив про те, що кредитні рейтинги агентства, отримання яких не обов'язкове за чинним законодавством, є дійсними незалежно від результатів суперечки щодо статусу агентства.
Також "Кредит-Рейтинг" має намір не лише добитися в судовому порядку визнання неправомочними дій ДКЦПФР, а й встановити ступінь причетності до даних дій рейтингових агентств "IBI-rating", "Рюрик" і "Експерт-Рейтинг".
Нагадаємо, вчора, 15 березня 2011 ДКЦПФР вилучила з держреєстру уповноважених рейтингових агентств ТОВ "Кредит-Рейтинг", а також прийняла рішення анулювати свідоцтво про включення в держреєстр уповноважених рейтингових агентств.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас