Deutsche Bank продає штаб-квартири у Франкфурті за 600 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank продає штаб-квартири у Франкфурті за 600 млн євро

Казна та Політика
154
Deutsche Bank планує продати штаб-квартири у Франкфурті, оцінюючи угоду приблизно в 600 млн євро, пише The Wall Street Journal.
Банк продає дві бізнес-вежі, які називаються Soll und Haben, фонду DWS Investments. Умови угоди компанії планують оприлюднити в травні.
В даний час Deutsche Bank займається оновленням цих будівель загальною площею 246 тис. квадратних футів. Продаж штаб-квартир допоможе банку покрити витрати, спрямовані на реставрування. Банк купив ці дві будівлі в 2007 році з умовою проведення реставраційних робіт.
Витрати Deutsche Bank на оновлення будівель передбачалися на рівні 200 млн євро, обидві вежі були куплені за 271 млн євро. З урахуванням ціни на землю та інших інвестиційних витрат ринкова вартість будівлі сягає названої банком суми.
Обидві вежі (38 і 40 поверхів), які були відкриті в 1985 році, стали найбільш пізнаваними символами банку як на внутрішньому ринку, так і за межами Німеччини, пише газета.
"Хмарочоси Deutsche Bank підкреслюють роль Франкфурта як найбільш важливого фінансового центру в країнах єврозони. Це культові фінансові будівлі", - сказав партнер адвокатської контори Dechert LLP Майкл Мейсснер.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас