Азаров називає соціально небезпечною пенсійну реформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров називає соціально небезпечною пенсійну реформу

Казна та Політика
752
Про це він сказав, виступаючи на міжнародному саміті "Лідери змін", що проходить у Стамбулі (Туреччина).
"Зараз у нашій країні в парламенті розглядається пенсійна реформа. Це надзвичайно болісна, надзвичайно соціально небезпечна реформа", - сказав Азаров.
Разом з тим він підкреслив, що проведення цієї реформи необхідне, оскільки потрібно вирішити проблему дефіциту Пенсійного фонду.
Він зазначив, що для України надзвичайно актуальне питання знаходження балансу між необхідністю змін і забезпеченням політичної, економічної та соціальної стабільності.
"Як можна забезпечити стабільність у країні, проводячи такі глибокі перетворення? Дуже важливо знайти правильний рецепт, дуже важливо не тільки знати, що треба зробити, щоб здійснити зміни, але реально їх здійснити", - сказав Азаров.
Прем'єр додав, що в Україні також почалася податкова реформа, і мають бути реформи інших сфер життєдіяльності країни.
Як повідомляло агентство, Кабінет Міністрів розраховує на прийняття Верховною Радою пенсійної реформи на початку квітня.
Віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко прогнозує, що Рада розгляне в першому читанні законопроект про пенсійну реформу 15-18 березня.
31 січня Тігіпко заявив, що уряд має намір відкликати законопроект про пенсійну реформу, щоб урахувати всі пропозиції до нього, однак цього зроблено не було.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас