Набіулліна: Уряд РФ може не встигнути приватизувати пакет Сбербанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Набіулліна: Уряд РФ може не встигнути приватизувати пакет Сбербанку

Казна та Політика
247
Уряд РФ може не встигнути приватизувати пакет Сбербанку Росії до кінця 2011 року, повідомила журналістам міністр економічного розвитку РФ Ельвіра Набіулліна.
За її словами, в уряді поки немає розуміння ні щодо дат, ні щодо способу приватизації пакета Сбербанку. "Питання поки недообговорено: треба дивитися і на розвиток ринку, і на нашу готовність", - сказала вона. На думку міністра, уряд може не встигнути приватизувати пакет через технічні причини. "Так, можемо не встигнути", - сказала Набіулліна і зазначила: "Ви пам'ятаєте ВТБ - ми досить довго готувалися".
Вона також повідомила, що Мінекономрозвитку поки не вносило в уряд пропозиції щодо розміру приватизованого пакета Сбербанку. "Ми поки не пропонували ділити приватизований пакет Сбербанку", - сказала вона. Відповідно до схваленої програмою приватизації, уряд має намір приватизувати 7,58% акцій банку.
Глава Мінекономрозвитку визнала, що в даний час в уряді залишається досить багато питань про те, "в які терміни буде проводитися приватизація і якими способами". Вона розраховує, що таке розуміння з'явиться до літа. "Думаю, у найближчу пару місяців уточнимо", - сказала міністр.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас