Абітурієнти зможуть вступати до вузу "через інтернет" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абітурієнти зможуть вступати до вузу "через інтернет"

Казна та Політика
374
Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник сьогодні представив громадськості систему електронної подачі заяв абітурієнтів "Електронний вступ до вузів України-2011", пише ІА "Світ освіт".
"Використовуючи найкращий досвід та вимоги Болонського процесу (представники Міністерства) розробили систему електронного вступу", - зазначив Табачник.
Табачник підкреслив, що мета запуску системи "Електронний вступ до вузів Україна-2011" - полегшити надходження та надати кожному абітурієнту можливість потрапити до вузу.
Розібратися, як працює система, абітурієнтам допоможуть. "У разі потреби, вступник може відвідати підрозділ "Інструкція з реєстрації" і "Довідник", в яких міститься детальна інструкція щодо дій при реєстрації та правила користування системою", - повідомила головний редактор порталу Леся Куруц.
За її словами, в цьому ж розділі представлені рубрики "Питання і відповіді", де міститься інформація у форматі "запитання-відповідь" про те, що найбільше цікавить вступників, інформація для вузів і форум.
"Крім того, є підрубрика "Контакт з адміністрацією", - додала Куруц.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас