Росіяни потяглися за Януковичем до Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни потяглися за Януковичем до Криму

Казна та Політика
386
Після зміни влади в Україні потік російських туристів на півострів зріс на 100%.
Про це в інтерв'ю "Крим.Коментарі" сказав віце-президент асоціації туроператорів Росії, керівник Комітету з внутрішнього туризму Асоціації, генеральний директор групи компаній "РВБ Алеан" Ілля Уманський.
"Минулий рік був переломний і зростання продажів по Криму перевищило всі наші очікування і прогнози. У порівнянні з кризовим 2009 роком - більше ніж на 100%. Причому, в 2009-му ще не відбулося потепління у відносинах між двома державами. А це насправді був серйозний чинник, який обмежував потік до Криму", - сказав Уманський.
За його словами, потік російських туристів до Криму має всі шанси ще збільшитися.
"Все-таки відпочинок у Криму значно дешевший, ніж у Краснодарському краї. Приблизно на 15%. Це дійсно вагома цифра, яка грає ключову роль при виборі відпочинку. Плюс, я в цьому впевнений, за останні роки серйозно підтягся рівень сервісу в Криму. І люди почали ставитися до Криму не так, як кілька років тому, за принципом "чистенько, але бідненько". Такого сприйняття у споживача вже немає. Туристи оцінюють рівень сервісу в Криму подекуди вже не гірший, а іноді навіть кращий, ніж у Росії. Є така думка, що тут люди добріше ставляться до туристів", - сказав Уманський.
Нагадаємо, за даними кримської влади, в 2010 році півострів відвідало 5,7 млн туристів, що на 15% більше, ніж роком раніше. За прогнозами міністра курортів і туризму АРК Олександра Лієва, в 2011 році туристопотік зросте на 5% - до 6 млн осіб.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас