Віце-прем'єр: Вирівняти тарифи на ЖКП в регіонах можна, але складно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-прем'єр: Вирівняти тарифи на ЖКП в регіонах можна, але складно

Казна та Політика
230
Завдання президента України Віктора Януковича з вирівнювання тарифів на житлово-комунальні послуги в Україні буде виконано. Про це на прес-конференції заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов.
"Найближчим часом ми доповімо президенту, яким чином ми підходимо до цього. Однак завдання, я думаю, буде виконано. Не буде такого, що в рази є розбіжності сьогодні між областями, рівними за умовами. Але є кілька областей, які складно привести (до єдиного тарифу - ред.), наприклад місто Київ. Тому що абсолютно різні витрати на доставку тієї ж води", - сказав він.
Як приклад віце-прем'єр також навів Луганську та Львівську області, де ціна на воду має бути в рази більшою, ніж встановлена на сьогодні.
"Тому що тривала подача води, дуже високі підйоми, витрачається величезна кількість електроенергії. Тому вона сьогодні найдорожча в цьому розділі. Тому таку формулу (з вирівнювання тарифів на комунальні послуги, - ред.) зробити складно", - додав Тихонов.
Як повідомлялося, президент зажадав від керівників на місцях найближчим часом зрівняти комунальні тарифи в усіх регіонах України.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас