У Харкові подорожчає проїзд у громадському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові подорожчає проїзд у громадському транспорті

Казна та Політика
188
Нові тарифи затвердив у четвер виконком Харківської міської ради. Згідно з рішенням виконкому, всі тарифи піднімуться на 50 копійок. Проїзд в метро буде коштувати 2 грн, у трамваях і тролейбусах - 1,5 грн.
Раніше одна поїздка в метро коштувала 1,5 грн, у громадському міському транспорті - 1 грн.
"Півтори гривні - це ціна обґрунтована. Вона не може бути радісною новиною, але це важливо для забезпечення роботи міського транспорту", - зазначив Харківський міський голова Геннадій Кернес на засіданні виконкому.
Директор КП "Харківський метрополітен" Михайло Карамшук підкреслив, що кошти, виручені від підвищення тарифу, підуть "виключно на безпеку пасажирів". Зокрема, зазначив він, на відновлення та реконструкцію рухомого складу, модернізацію ескалаторного обладнання.
За словами віце-мера - директора департаменту економіки та комунального майна міськради Михайла Фатєєва, всі тарифи погоджені в профільних міністерствах, Держінспекції з цін і Контрольно-ревізійному управлінні. Нові ціни наберуть чинності після опублікування рішення виконкому в газеті "Харьковские известия" - у суботу, 12 березня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас