МЮФ Integrites здійснила комплексний юридичний супровід проекту з торгового фінансування для компанії "АТБ-маркет" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЮФ Integrites здійснила комплексний юридичний супровід проекту з торгового фінансування для компанії "АТБ-маркет"

251
09 березня 2011 р. Київ. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила юридичним радником компанії "АТБ-маркет", одного з провідних гравців на ринку роздрібної торгівлі України, з питань залучення торгового фінансування на суму 10 млн. євро (€).
У рамках проекту з залучення торгового фінансування в 2010 році у розмірі 10 млн. € для "АТБ-маркет", група юристів Integrites здійснила комплексний юридичний супровід із застосуванням інструментів пост-експортного фінансування і структурувала угоду за участю міжнародних експортно-кредитних агентств.
Проект здійснений з метою постачання товарів для роздрібної мережі супермаркетів "АТБ-маркет" на територію України. Також була проведена оцінка юридичних ризиків, пов'язаних з реалізацією проекту, і запропоновані способи мінімізації ризику неплатежів.
З метою страхування ризиків зміни цін, юристи Integrites надали консультації з методів хеджування таких ризиків, проаналізували збалансованість фінансових ресурсів з точки зору збереження фінансової незалежності компанії, ліквідності, якості та структури активів.
Юридичний супровід проекту здійснювався юристами Олександрою Бородай та Іриною Капалкіною, під управлінням керуючого партнера Вячеслава Корчева.
Компанія "АТБ-маркет" заснована в 1993 році. На сьогодні продуктова мережа "АТБ" налічує 430 магазинів в 126 містах України. Впродовж останніх трьох років підприємство показує найвищі темпи розвитку.
Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
За додатковою інформацією звертайтесь до:
Ірини Кононової
PR Manager
Tel.: +38 (044) 391 38 53
Fax: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас