"Надра" і "Ефорс груп" забезпечують прийом комунальних платежів через інтернет по платіжних картках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Надра" і "Ефорс груп" забезпечують прийом комунальних платежів через інтернет по платіжних картках

Фондовий ринок
535
У рамках програми «Дійсний сервіс» банк «Надра» запустив новий проект по оплаті комунальних і інших послуг через систему електронної доставки й оплати рахунків «Портмоне». Оплата проводиться з пластикових карток міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa. Проект реалізовувався разом з холдингом «Ефорс Груп». Функціональність проекту дозволяє вважати його базою для подальшого розвитку системи електронної комерції банку.
Будучи еквайером платіжних карт, банк "Надра" виставляє до оплати банкам-емітентам рахунки за проведені операції і після одержання грошового відшкодування оплачує дані операції постачальникам комунальних послуг. У системі «Портмоне» можуть обслуговуватися платіжні карти, емітовані не тільки банком "Надра", але й іншими банками.
Система розрахована на власників карт – активних користувачів Інтернет, що не мають у своєму розпорядженні часу на традиційне проведення комунальних і інших платежів через відділення банку.
Зареєструвавшись на сайті, власники карток можуть оплачувати різні комунальні платежі в будь-який зручний час, не виходячи з будинку, чи офісу знаходячись за межами міста чи країни. Перелік послуг, за які клієнт одержує можливість перераховувати гроші, постійно розширюється. Через систему «Портмоне» клієнти завжди мають можливість одержувати інформацію про виставлені їм рахунки.
Довідка:
Станом на 1.01.2003 року банком «Надра» емітовано близько 370 тисяч карток міжнародних платіжних систем MasterCard Europe S.A. і Visa International.
Банк «Надра» входить у десятку найбільш великих банків України. Чисті активи банку на 1 грудня 2002 року склали – 1,365 млрд.грн, кредитно-інвестиційний портфель – 1,069 млрд.грн, депозити фізичних осіб – 516,80 млн.грн, депозити юридичних осіб – 169,76 млн.грн. Фінансовий результат банку склав 6,69 млн.грн.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас