Герцогиня Йоркська позбулася боргів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Герцогиня Йоркська позбулася боргів

Казна та Політика
466
Герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, яка в 2010 році була спіймана при спробі "продати" зустріч зі своїм колишнім чоловіком принцом Ендрю, офіційно позбулася боргів. Про це пише New York Post.
Поліпшити фінансовий стан Фергюсон допомогла зйомка присвяченого їй реаліті-шоу "Finding Sarah" ("У пошуках Сари"). Виробництво програми взяв на себе телеканал Oprah Winfrey Network (OWN), що належить Опрі Уінфрі. За даними газети, отримані Фергюсон гроші за роботу над новим шоу допомогли їй погасити велику частину своїх боргів, загальна сума яких оцінювалася в 7 мільйонів доларів.
Герцогиня Йоркська сподівається остаточно звільнитися від боргів завдяки участі в ще декількох проектах у США і Великобританії. Про які саме проекти йдеться, поки невідомо.
Нещодавно Фергюсон отримала пропозиції від кількох телеканалів виступити коментатором трансляції весілля принца Уїльяма та його обраниці Кейт Міддлтон. Однак герцогиня ці пропозиції відкинула.
Герцогиня Йоркська опинилася в центрі скандалу, пов'язаного з іменем її колишнього чоловіка, в кінці весни 2010 року. Тоді британський таблоїд News Of The World розмістив на своєму сайті відеозапис зустрічі репортера видання з Фергюсон. У ході бесіди герцогиня пообіцяла, що зуміє організувати зустріч журналіста (він представився великим бізнесменом) з принцом Ендрю за 500 тисяч фунтів.
Після публікації відео Сара Фергюсон вибачилась за свій вчинок. Вона пояснила його тим, що переживає фінансові труднощі, та сподівалася поправити грошові справи.
Коли стало відомо про махінації герцогині Йоркської, вона на деякий час виїхала з Великобританії в США, де крім іншого зустрічалася з фінансовим консультантом Сьюзан Орман.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас