Попов розповів, за яких умов піде в мери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов розповів, за яких умов піде в мери

Казна та Політика
142
Голова КМДА Олександр Попов вирішить, чи брати участь йому у виборах мера Києва, виходячи з рівня підтримки його нинішньої роботи жителями столиці.
"Це залежить від багатьох факторів. Я ніколи не піду на вибори мера, якщо я буду розуміти, що у мене немає довіри киян", - заявив Попов, пише Ліга.
"У мене є шанс балотуватися (на пост мера), але мені його треба досягти. Тому що я повинен отримати позитивну оцінку своєї роботи", - додав голова КМДА.
Крім того, Попов вказав на те, що відповідь на питання, якою має бути оптимальна система влади в Києві, повинен дати план розвитку міста.
"Поки ми не побачимо перспектив розвитку, сформувати нормальну систему управління (неможливо). Розумієте, якщо завдання ось такі, тоді може бути ось так, якщо ось такі, може бути по-іншому. Дайте ще три-чотири місяці, ми дамо відповідь на питання, як і куди ми повинні йти, і я вам скажу моє бачення, якою має бути система управління", - підкреслив глава КМДА.
Раніше, в серпні, на той момент в.о. голови КМДА Олександр Попов у своєму інтерв'ю заявив, що не має наміру претендувати на посаду мера Києва через обмежену кількість часу на вирішення проблем міста.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас