Росія проведе переговори з Грузією про вступ до СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія проведе переговори з Грузією про вступ до СОТ

Казна та Політика
207
Заступник голови МЗС Грузії Ніколоз Вашакідзе повідомив, що 9 березня в Берні розпочнуться переговори представників Тбілісі і Москви про вступ РФ до СОТ.
Грузинську делегацію на переговорах очолить радник грузинського прем'єра Тамар Ковзірідзе, повідомив на брифінгу в понеділок Вашакідзе, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Представник МЗС Грузії не став говорити про умови вступу Росії до СОТ, які грузинська сторона буде висувати на переговорах.
Як повідомлялося раніше, під час зустрічі в Йокогамі президентів США і Росії, Дмитро Медведєв констатував прогрес в процесі приєднання Росії до СОТ.
"Бачу в цьому заслугу чинної команди президента Обами, яка виконує всі домовленості, які були досягнуті в ході мого візиту до Вашингтона", - сказав російський президент.
Між тим, як заявив журналістам помічник президента РФ Аркадій Дворкович, можливість блокування вступу Росії до СОТ з боку Грузії залишається, однак Москва розраховує на допомогу в цьому питанні інших країн.
"Проблема поки що залишається", - сказав він. Однак, за його словами, "всі, хто зацікавлений у приєднанні Росії до СОТ будуть допомагати (їй в цій справі)", - зазначив Дворкович.
Раніше, 20 жовтня 2010 повідомлялося, що Москва і Вашингтон висловили надію, що позиція Грузії не стане перешкодою для вступу Росії до СОТ.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас