Філософія продуктивного управління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Філософія продуктивного управління

193
У кризових ситуаціях компанії в першу чергу намагаються скоротити витрати. Про це свідчать дослідження компанії Aberdeen Group, які говорять, що для 45% з 435 опитаних виробничих компаній при прийнятті рішення про автоматизацію головним чинником є скорочення витрат. Їх підтримують 700 провідних компаній різних секторів ринку, опитаних компанією Experton Group, які також ставлять в основу оптимізацію і економію.
Комплексна автоматизація допоможе скоротити деякі витрати, але тільки налагоджена система контролінгу може зробити досягнення стратегічних цілей реальним. Правильно побудована система управлінського контролінгу полегшує керівництву процес прийняття важливих рішень. Маючи доступ до актуальних достовірних даних і можливість порівнювати їх з плановими показниками, управлінець може гнучко реагувати на зміни, тим самим покращуючи результати діяльності компанії.
Тому, як управляти ефективністю компанії, буде присвячений Майстер-клас ГК "ІНТАЛЄВ": "Контролінг як інструмент управління прибутком компанії".
В рамках майстер-класу фахівці ГК "ІНТАЛЄВ", що володіють великим проектним досвідом впровадження систем управління бізнесом у провідних підприємствах України, на наочних прикладах покажуть, яких ефектів і результатів можна досягти, правильно вибудувавши систему управлінського контролінгу.
Дата і час проведення: 16 березня 2011р., 10:00-15:00
Місце проведення: м. Київ, точна адреса буде додатково повідомлена зареєстрованим учасникам
Майстер-клас буде корисний: топ-менеджерам, фінансовим директорам, керівникам фінансових служб, керівникам планово-економічних відділів, керівникам департаментів управлінського обліку і контролінгу, фінансовим контролерам.
Для цільової аудиторії участь БЕЗКОШТОВНЕ, необхідна попередня реєстрація.
Зареєструватися на участь у майстер-класі і отримати докладну інформацію можна:
  • заповнивши заявку на сайті http://www.intalev.ua/
  • за телефонами: (044) 207-39-59, 537-74-11
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас