У Сербії скорочено склад кабінету міністрів з 25 до 17 осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сербії скорочено склад кабінету міністрів з 25 до 17 осіб

Казна та Політика
78
У Сербії скорочено склад кабінету міністрів. Як повідомили представники уряду, функції різних міністрів тепер об'єднані і замість 25 осіб міністерські пости отримають лише 17.
Вони відзначили, що скорочення обійшло стороною такі міністерства, як: Міністерство оборони, Міністерство внутрішніх справ, Міністерство закордонних справ, Міністерство у справах Косово і Метохії, передає РБК з посиланням на радіостанцію В92.
У свою чергу Міністерство фінансів об'єднано з Міністерством економіки і отримало назву Міністерство фінансів та національного розвитку. Міністерство науки об'єдналося з Міністерством освіти, а Міністерство планування національних інвестицій увійшло до Міністерства економіки.
Міністерство прав людини і меншин стане частиною або Міністерства юстиції, або Міністерства державного та місцевого самоврядування.
Стануть одним цілим Міністерство культури і відомство телекомунікацій, а Міністерство енергетики буде ліквідовано. Його справами займеться Міністерство інфраструктури. Міністерство релігій стане частиною Міністерства діаспор.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас