Наливайченко закликає владу дати можливість Пукачу назвати замовників вбивства Гонгадзе в суді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наливайченко закликає владу дати можливість Пукачу назвати замовників вбивства Гонгадзе в суді

Кримінал
744
Екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко вважає, що влада повинна наполягти на можливості того, щоб колишній генерал міліції Олексій Пукач в суді назвав замовників вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.
"Пукач під час затримання в липні 2009 року чітко сказав, що він у суді назве тих, хто давав йому злочинний наказ. Він показав місце вчинення злочину, місце, де було перепоховано ним тіло. Була повністю перебрана вся земля, і були знайдені знаряддя злочину, які він назвав. Тобто все збіглося", - зазначив Наливайченко.
Політик підкреслив, що замовники вбивства журналіста мають бути названі. "Питання тільки в тому, щоб судове засідання було проведено відкритим. І тут є всі можливості у влади, і я думаю, у президента України, наполягати, щоб головний підозрюваний, який готовий свідчити, отримав можливість у суді назвати тих, хто йому доручав зробити цей злочин проти журналіста", - сказав екс-голова СБУ.
Нагадаємо, що влада наполягає на тому, що вбивство Гонгадзе не було замовним. На думку адвоката Мирослави Гонгадзе Валентини Теличенко, таким чином з кола підозрюваних хочуть вивести високопоставлених замовників вбивства.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас