Податкова на Львівщині повернулася до методів часів Медведчука-Кучми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова на Львівщині повернулася до методів часів Медведчука-Кучми

Казна та Політика
907
Підприємці Львівщини звернулися до голови Львівської обласної ради Олег Панькевич з листом, в якому скаржаться на тиск податкових органів на малий і середній бізнес Львівщини, повідомляє прес-служба облради.
"Методи, якими сьогодні діють податкові органи на Львівщині, аналогічні до методів часів Медведчука-Кучми. Підприємців залякують, їх бізнес знищують", - йдеться в листі.
Зокрема, як пишуть підприємці у зверненні, звичними і постійними стали перевищення службових повноважень, втручання в господарську діяльність підприємств, незаконні, необґрунтовані вимоги та висновки податківців при проведенні перевірок тощо.
Підприємці відзначають, що така практика значно погіршує бізнес-клімат регіону, робить неможливим надходження інвестицій, заганяє підприємців у тінь, зменшує надходження до бюджетів, у тому числі місцеві.
Звернення підприємців розгляне Постійна комісія з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем облради на найближчому засіданні.
На засіданні комісії будуть запрошені як керівництво ДПА Львівської області, так і представників малого та середнього бізнесу.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас