Обслуговування нових поїздів Hyundai і Skoda буде здійснюватися в Харківському депо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обслуговування нових поїздів Hyundai і Skoda буде здійснюватися в Харківському депо

718
Обслуговування нових поїздів Hyundai і Skoda і двох поїздів локомотивної тяги з новими вагонами "Україна-2" виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, які надійдуть на Південну залізницю в рамках підготовки до ЄВРО-2012, планується здійснювати в ремонтно-екіпірувальних депо Харківської вагонної ділянки, на якому з минулого року проводиться масштабна реконструкція. Про це повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.
У 2010 році в Харківському вагонному депо була проведена модернізація світлового ліхтаря покрівлі будинку з установкою перекриття з профільованого напівпрозорого і непрозорого листа, встановлені нові дефлектори витяжної вентиляції, виконана піскоструминне очищення та фарбування несучих металоконструкцій покрівлі, проведено фарбування стельових плит перекриття і верхньої частини стін, повністю замінено освітлення на стелі. Після проведення реконструкції ліхтаря навантаження на ферми перекриття і фундамент знижені на 25%.
Цього року реконструкція будівлі ремонтно-екіпірувальних депо буде продовжена. В оновленому депо планується облаштувати трирівневі майданчики для обслуговування вагонів, майданчики для обслуговування дахових кондиціонерів.
Буде змонтовано обладнання для заміни колісних пар без розчеплення вагонів і підйом їх на домкратах, а також вантажопідйомні механізми для демонтажу блокових кондиціонерів.
Також будуть встановлені електричні колонки постійного струму з напругою 50В, 110В і 380В для зарядки акумуляторних батарей пасажирських вагонів, проведення зварювальних робіт та підключення систем електропостачання вагонів до зовнішнього живлення, електричні технологічні колонки постійного струму з напругою 3000В для живлення систем електропостачання вагонів через статичні перетворювачі і підключення опалення вагонів, а також колонки для подачі стисненого повітря, гарячої та холодної води на кожен вагон поїзда.
Для відкачування і промивки баків екологічно чистих туалетних систем буде обладнана централізована система з колонками під кожен вагон поїзда.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас